Informatie

Openingstijden

Vrijdag 16 november t/m zondag 23 december 2018

Zondag - Donderdag 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag - Zaterdag 10:00 - 21:00 uur
Zondag 23 december 10:00 - 18:00 uur

Let op;
De kassa sluit 45 minuten vóór de sluitingstijd van de Kerstmarkt. Dit om bezoekers de kans te geven om de gehele Kerstmarkt te zien en teleurstellingen te voorkomen.
Niet alle standhouders hebben een pinapparaat. Het is dus aan te raden hier rekening mee te houden! Bedankt voor uw begrip.

 

Toegankelijkheid

De Kerstmarkt Gemeentegrot is ook toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator. De gangpaden voor het publiek zijn minimaal 2,5 meter breed en de paden zijn vlak. Hierdoor kunnen ook mindervaliden volop meegenieten van alles wat de Kerstmarkt biedt!
Let op; huisdieren zijn niet toegestaan! Ook niet in een tas, buggy of soortgelijk voorwerp.

 

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

Valkenburg aan de Geul is centraal gelegen in Zuid Limburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Valkenburg aan de Geul beschikt over een NS-station welk op 10 minuten loopafstand van de Kerstmarkt Gemeentegrot ligt. Vier keer per uur rijden treinen vanuit Maastricht en Heerlen van en naar Valkenburg. Ook vanaf Kerkrade en Aken (Duitsland) is Valkenburg per trein bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die Valkenburg a/d Geul aan doen. Zie voor actuele info en tijden: www.9292.nl

Wij adviseren U zoveel mogelijk van het openbaar vervoer gebruik te maken, gelet op de grote, te verwachten drukte.

Per auto

Vanuit de richting Eindhoven: Komend vanuit Eindhoven volgt u de autosnelweg A2 richting Maastricht en neemt u de afslag naar Valkenburg. Volg hierna de borden naar Valkenburg. In verband met grote wegwerkzaamheden aan de A2 bij Maastricht kan deze route met omleidingen zijn aangegeven.

Vanuit de richting Brussel: U volgt de autosnelweg A3/E40 van Brussel richting Liège (Luik). In Luik (Liège) volgt u de autosnelweg E25 richting Maastricht. In Maastricht neemt u de autosnelweg A79 richting Valkenburg/Heerlen, vervolgens neemt U de afslag 3 Valkenburg. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf richting Valkenburg.
In verband met grote wegwerkzaamheden aan de A2 bij Maastricht kan deze route met omleidingen zijn aangegeven.

Vanuit de richting Keulen – Aken: U rijdt van Keulen richting Aken, Aken Heerlen E314, volg de autosnelweg A79 richting Heerlen, Valkenburg, Maastricht. Neem afslag 3 Valkenburg-Houthem (niet Valkenburg Centrum). Onderaan de afrit gaat u op de rotondes linksaf richting Valkenburg.

In Valkenburg zult u via de bewegwijzering geadviseerd worden naar de algemene parkeerplaatsen.

Per touroperatorbus:

Voor de recenste informatie verwijzen wij u naar: http://www.kerststadvalkenburg.nl/touroperators/

 

Kerststad Valkenburg

Voor meer informatie over Kerststad Valkenburg en de diverse activiteiten kunt u terecht op: www.kerststadvalkenburg.nl

Kerststad Valkenburg