Winactie: Foto ‘Groeten uit Valkenburg’

Valkenburg aan de Geul is uitgeroepen tot dé Europese Kerststad van 2018! Ben jij er al geweest dit jaar en heb je een foto gemaakt bij de ‘Groeten uit Valkenburg’ foto-setting in de Kerstmarkt Gemeentegrot? Doe dan mee aan deze actie en win leuke prijzen!

Omschrijving actie
Wanneer je de Kerstmarkt Gemeentegrot bezoekt, kun je in één van de zijgangen de ‘Groeten uit Valkenburg’ foto-setting tegenkomen. Dit is een fotowand met allerlei iconische plekken die je in de Gemeente Valkenburg aan de Geul terugvindt. Maak een foto voor deze foto-setting en vervolgens kun je op deze pagina meedoen aan de actie.

Hoe doe ik mee?
Maak een foto voor de ‘Groeten uit Valkenburg’ foto-setting, upload jouw leukste foto via het formulier hieronder en win een weekendje Valkenburg aan Geul om ook na de kerstperiode de charme van Valkenburg te ervaren! Wie weet mag jij in het voorjaar van 2019 nog eens terugkomen! De winnaar maken we bekend op 23 december en ontvangt persoonlijk bericht!

Prijzen
Wanneer jij jouw leukste foto voor de foto-setting geupload hebt in het formulier hieronder, maar je kans op een weekendje Valkenburg aan de Geul voor 2 personen in het voorjaar van 2019!

Uw gegevens