Win-acties

Nieuw in 2018 is de toevoeging van enkele leuke win-acties. Behalve de bekendmaking van deze acties via onze website en social media kanalen, kun je deze ook terugvinden op de Kerstmarkt Gemeentegrot zelf. Wil jij kans maken op leuke prijzen? Lees dan hieronder welke win-acties er zijn en hoe je hieraan kunt deelnemen!
Veel succes!

1. Win-actie 'Kerstwoord' 

Bezoek de Kerstmarkt Gemeentegrot en doe mee aan deze leuke win-actie! Verspreid door de Kerstmarkt Gemeentegrot zijn er letters opgehangen. Deze win-actie letters kun je herkennen door het zoeken naar een groen A4’tje met een groene letter in een witte ster. Zoek alle letters en maak er een kloppend Nederlands 10-letterwoord van. Lees meer op de actiepagina van deze winactie.
(Alleen in Nederlands beschikbaar)

 

2. Win-actie 'Foto-setting Groeten uit Valkenburg aan de Geul'

Wanneer je de Kerstmarkt Gemeentegrot bezoekt, kun je in één van de zijgangen de ‘Groeten uit Valkenburg’ foto-setting tegenkomen. Dit is een fotowand met allerlei iconische plekken die je in de Gemeente Valkenburg aan de Geul terugvindt. Maak een foto voor deze foto-setting en vervolgens kunje meedoen aan de actie door je foto te uploaden in het formulier op de actiepagina. Lees meer op de actiepagina van deze winactie.