Programma

Hier vind je alle informatie over het entertainmentprogramma. Niet alleen voor de volwassenen is een bezoek aan de Kerstmarkt Gemeentegrot leuk, ook voor de kinderen is er sinds 2018 een leuk programma! In 2018 introduceerden de activiteiten binnen de samenwerking 'Kerststad Valkenburg' een speciaal nieuw onderdeel; KinderKerststad! Bekijk hieronder alle informatie over het entertainmentprogramma! 

Kalender

Hier vindt u het complete entertainmentprogramma per week gedurende de Kerstmarkt. 

KinderKerststad

In 2018 introduceerden de activiteiten binnen de samenwerking 'Kerststad Valkenburg' een speciaal nieuw onderdeel; KinderKerststad! Ook de Kerstmarkt Gemeentegrot doet hier uiteraard aan mee! We bieden een kinderprogramma aan op alle woensdagmiddagen met uitzondering van woensdag 5 december.

Wanneer je een bezoek brengt aan de Kerstmarkt Gemeentegrot (of een van de andere betaalde activiteiten van Kerststad Valkenburg) op een van deze woensdagmiddagen, kun je behalve entree tot onze Kerstmarkt en het special entertainmentprogramma op deze dag, ook nog een leuke herinnering én een VIP-ticket krijgen om 's avonds de Kerstparade vanuit een speciaal kindervak te bekijken! Vraag ernaar bij onze kassa! Let op; deze leuke herinnering en het speciale VIP-ticket is beperkt verkrijgbaar.

 

Programma KinderKerststad - Kerstmarkt Gemeentegrot

Welkom in de KinderKerstgrot!
Op de woensdagmiddagen tussen 14:00 en 17:00 uur zal er in de Gemeentegrot een gratis afwisselend programma met theater en gezellige kidsactiviteiten worden aangeboden voor onze kleinste kerstvierders, een echte gezinsmiddag voor jong en oud(ers). 

 

Ink @Santa's Service StationVanaf 21 november kun je op bezoek komen bij Ink@Santa’s Service Station in de Gemeentegrot. Elke woensdagmiddag vertelt Kerstelf Ink daar de bijzonderste kerstverhalen over het leven op de Noordpool tussen 14:00u en17:00u, elk half uur. Ook kun je aanschuiven aan de knutseltafel en je eigen kerstwens knutselen die je natuurlijk dan zelf in Santa’s Mailbox kunt stoppen.

Ruben's Poppenkast Theater: Al bijna 40 jaar is Ruben actief als poppenspeler en zal hij in de Gemeentegrot een interactief en afwisselend Sint- en Kerstverhaal opvoeren voor kinderen van alle leeftijden. Een uniek en herkenbaar verhaal door het o.a. actief betrekken van de kinderen, hierdoor is elke voorstelling een feest!

SchminkelfjeOns kerstelfje schminkt er vrolijk op los om alle kindersnoetjes te betoveren. Een sneeuwpop, groot cadeau, kerstman, rendier of een prachtige vlinder. Alles is mogelijk. 

Ontmoet de IJsprinsesEen echte ijsprinses uit het Sprookjesbos heet je van harte welkom op alle woensdagmiddagen in de Gemeentegrot. Loop samen met onze ijsprinses door de grot en natuurlijk is er voldoende tijd om samen met haar op de foto te gaan! 
Wist je dat er nog veel meer fantastische sprookjesachtige figuren rondlopen in het Sprookjesbos? 

Ontmoet de Kerstman en zijn KerstelfjeOp de laatste woensdagmiddag van KinderKerststad, op 19 december, zal de Kerstman samen met zijn Kerstelf een bezoek brengen aan onze Kerstgrot. Ga samen met de Kerstman op de foto of geef hem een dikke knuffel.
Hij komt namelijk maar één keertje langs!